Vi är Hubbau

hubbau-OmOss-Hero

Om oss

Vi tror på att arbeta med något hjärtat slår för. Sensommaren 2022 startade vi därför upp vår dröm, Hubbau. Att vi nu dagligen får hjälpa drivna nyutexaminerade ingenjörer att få ut sin fulla potential är sannerligen inspirerande. 

Våra program ger de bästa förutsättningarna för dig som är ny i karriären att få en bra start tillsammans med våra samarbetsföretag. Med våra talangprogram ges ett tryggt, roligt och utvecklande första år i karriären med ett minne för livet.

OmOss-img-01

Ditt år med oss

Det är på din första arbetsdag i våra talangprogram som äventyret börjar på riktigt. Redan från denna dag får du en gemenskap tillsammans med andra nyutexaminerade via Hubbau. Genom en gedigen onboarding är vi måna om att göra ditt första år så tryggt och utvecklande som möjligt. Detta genom att både ditt nya team, din närmaste mentor och vi på Hubbau ger dig varm support. Som en del av programmet får du också ta del av ett utbildningspaket anpassat efter din yrkesroll och arbetsplats, allt för att bidra till att du får ut din fulla potential.

specialister-img

Utbildning från specialister

Hubbau tillhör Vinngroup, en unik samlingsplats där entreprenörskap möter specialister. Forskare, mjukvaruutvecklare och ingenjörer arbetar nära strateger, innovationsexperter och designers. I våra talangprogram erbjuder vi vidareutbildning direkt från våra systerbolag inom Vinngroup, som ges av specialister och skräddarsys efter kompetensbehovet hos dig och din nya arbetsplats. Allt för att ge dig som nyutexaminerad en extra fördel under ditt första år hos våra samarbetsföretag.

Trappan-skarmen-V3
OmOss-img-03-1
OmOss-img-04

Högst upp på innerstadens enda kullerstensbacke finner du vår hubb

Närmare sagt på Kvarnbergsgatan 2, i Göteborgs äldsta kvarter. 45 trappsteg upp längs kontorets kända föreläsningstrappa (där solen alltid hittar in genom glastaket) nås den storslagna takterrassens panoramavy som inte gör någon besviken. Det blir inte heller den nyfikne tekniknörden när hen upptäcker kontorets elektronik- och 3D-printlab eller när den träningsintresserade inser att vi har ett 100 kvm eget gym.

Kontakta oss

hubbau_Christian

Christian

Christian fokuserar på att guida dig som nyutexaminerad mot ditt drömjobb.
 

hubbau_victoria

Victoria

Victoria är din go-to för att hitta och vägleda dig mot dina framtida karriärmål.
 

hubbau_oscar

Oscar

Oscar bygger givande samarbeten tillsammans med våra partnerföretag.

hubbau_Johan

Johan

Johan hjälper dig få fram dina styrkor och utvecklas under ditt första yrkesår.
 

hubbau_hannes

Hannes

Hannes är din guide genom jobbdjungeln och hjälper dig att hitta ditt drömjobb.
 

hubbau_jesper3

Jesper

Jesper utvecklar givande samarbeten tillsammans med våra partnerföretag.
 

Det är aldrig för tidigt att
prata drömmar

hubbau-logo-tagline

En del av Vinngroup

Hubbau tilllhör Vinngroup, en samlingsplats för 16 innovativa specialistföretag.

©2023 Hubbau AB | info@hubbau.se | Privacy Policy