Aurobay Digital

Aurobay utvecklar och producerar hybridmotorer och transmissioner i världsklass. Med fabriker i Sverige och Kina är de en banbrytande global leverantör av framdrivningsteknik, utvecklingstjänster och legotillverkning.

Hubbau-CS-Aurobay-01 hero 1707

Aurobay sökte en ny partner för sitt talangprogram, en aktör som både kunde säkerställa hög träffsäkerhet i rekryteringen och erbjuda ett skräddarsytt utbildningsprogram anpassat efter Aurobays långsiktiga mål.

Hubbau-CS-Aurobay-02

Hubbau ansvarade för hela talangprogrammet, från rekrytering och onboarding till att skräddarsy utbildningsmoduler efter Aurobays specifika behov. Programmet hade ett starkt fokus på att främja innovationsbeteenden hos både deltagarna och inom Aurobay som organisation, och kompletterades även med specialanpassade moduler inom cloud och cybersäkerhet.

82%

Perfekt rekryteringsmatch

50/50

Mångfald

100%

Av deltagarna fick anställning efter programmet

Av de kandidater som Hubbaus kvalificerade genom sin rekryteringsprocess och presenterade för specifika roller hos Aurobay, var hela 82% en perfekt match och erbjöds en plats i talangprogrammet. Programmet omfattade totalt 10 deltagare, med en bred variation i utbildningsbakgrund och en jämn könsfördelning på 50/50.

Vad hände efter ett år?

Efter ett framgångsrikt år övergick samtliga deltagare till anställning hos Aurobay. Detta ledde till ett förlängt samarbete under 2024, då programmet utökades till flera avdelningar och omfattade 14 platser för nya ingenjörer. Träffsäkerheten i Hubbaus rekryteringsprocess ökade dessutom från 82% till 83% under det andra året.

Hubbau-CS-Aurobay-03 1707

Vad säger Aurobay?  

"Hubbau har varit fantastiskt skickliga på att hitta rätt talanger, trots att vår input ibland var begränsad. De förstod precis vad vi behövde utan att vi behövde vara detaljerade, och de hittade otroligt kompetenta personer som vi älskade redan efter första intervjun. De har också varit mycket flexibla och kreativa när det kom till utbildningarna, och anpassat dem helt efter våra behov. Utbildningarna har dessutom hållit en mycket hög kvalitet."

Henrik Eigert - Head of Delivery Acceleration Aurobay

Hubbau-CS-Aurobay-Rebecka 02

“Efter ett år med Hubbau är jag väldigt nöjd. Jag uppskattade deras förmåga att kunna kombinera gemenskap och sociala aktiviteter med högklassiga utbildningar tack vare sitt nätverk inom Vinngroup. Året gav mig en bra start på arbetslivet - och dessutom en vän för livet på köpet.”

Rebecka

UX Engineer på Aurobay

Hubbau-CS-Aurobay-Oskar

"Det jag tar med mig främst från min tid med Hubbau är ert starka engagemang och personliga bemötande. Ni har inte bara bidragit till min utveckling, utan också öppnat dörrar till flera spännande kontakter."

Oskar

Software Engineer på Aurobay

Rekommendation

Skulle du rekommendera andra att gå ett program via Hubbau?

4.67/5

*Enkätundersökning från deltagarna

Talangprogramsnöjdhet

Utvärdering efter ett års deltagande i talangprogrammet

4.67/5

*Enkätundersökning från deltagarna

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig?

hubbau_oscar_stripe

Oscar Hällström

Oscar bygger givande samarbeten tillsammans med våra partnerföretag.

hubbau-logo-tagline

En del av Vinngroup

Hubbau tilllhör Vinngroup, en samlingsplats för 16 innovativa specialistföretag.